FOOTBALL BOOT SALE –Vybrané kopačky za skvělé ceny KUP TEĎ
2019 v Top4Football

2019 v Top4Football

25. 12. 2019 4 min. čtení

Další epický rok plný zářivých hvězd, vzrušujících momentů a velkých vítězství je za námi. Pojď se ohlédnout za naším rokem 2019.

Love the Game

Už sis asi všiml, že fotbal máme docela rádi. Vlastně jej milujeme. A právě o lásce k fotbalu byly naše kampaně Love the Game, kde jsme hledali jednu fotbalistku a jednoho fotbalistu, kteří to mají nastaveno stejně. Sleduj příběh Anety a Richarda v našem playlistu na YouTube.

Mistrovství světa žen ve Francii

Největší fotbalová událost léta se odehrála ve Francii, která hostila bezpochyby dosud největší akci v historii ženského fotbalu. Atraktivní turnaj vyvrcholil finálovým kláním mezi USA a Nizozemskem v Lyonu, no a my tam společně s Anet samozřejmě nemohli chybět.

Alex Král na Ječné

Nenápadná mladá hvězdička, která se během roku proměnila v jednu z největších raket českého fotbalu. Alex Král toho prožil za rok 2019 opravdu hodně a jsme rádi, že si našel čas i na návštěvu v naší pražské prodejně na Ječné, kde jsme si povídali o jeho fotbalových začátcích, oblíbených kopačkách i o slávistické krasojízdě pohárovou Evropou.

9. narozeniny

Už jsme tu s vámi 9 let. A za tu dobu sis už mohl všimnout, že pokud někdo umí udělat správnou oslavu, tak jsme to právě my. Velkolepý turnaj v naší fotbalové kleci na pražské prodejně, speciální hosté i narozeninový dort. Opravdu nikdo se nenudil.

Nike Phantom Tour

Asi nejpřekvapivější novinkou mezi fotbalovými kopačkami v roce 2019 byl přechod oblíbených Nike Hypervenom na Phantom Venom. Nové střelky navržené pro nekompromisní zakončovatele se poprvé představily v rudé barvě a okamžitě udělali obráncům a brankářům ze života peklo. My jsme je vytáhli na tour, aby si je mohly osahat mladé naděje ve fotbalových akademiích po Česku.

Nike Phantom Tour

Puma Power UP Tour

A cestovali jsme i s Pumou. Power UP tour byla plná výzev a soutěží na přesnost, rychlost i cit pro hru. Hlavně se ale testovaly kopačky Puma Future a Puma ONE.

Liga Mistrů v Praze

Dlouhých 13 let čekali fanoušci sešívaných, než se jejich milovaný klub znovu objevil v milionářské soutěži. Po loňské spanilé jízdě Evropskou ligou si Slávisti poradili i s kvalifikací a následný los je spároval s těmi největšími klenoty, které Liga mistrů nabízí. Slavia Praha tak navštívila tři ikonické stadiony a doma přivítala giganty FC Barcelona, Borussii Dortmund a Inter Milán. Elektrizující atmosféru v Edenu jsme okusili na vlastní kůži a stálo to za to.

Trip do Milána

Exkluzivní pozvánku jsme dostali od Pumy. Díky ní jsme vyrazili do italského Milána a mohli nakouknout pod pokličku ikonického Derby della Madonnina, potkat a vyzpovídat legendy AC Milán a zažít jaké to je, když životní Ultras rozduní při oslavě gólu celé San Siro.


Za celý tým ti děkujeme za uplynulý rok, protože právě pro tebe a pro všechny, kdo milují fotbal to děláme. Doufáme a věříme, že jsme se společně opět přiblížili svým fotbalovým a životním snům. Už teď ti můžeme říct, že 2020 bude rok přelomový. Čekají nás velké novinky a jedna obrovská přestupová bomba. Již brzy se dozvíš víc.